Loading...

Up next


O ju, “zorraxhinj” të shtetit!Kush ia ka dhënë “trimërinë”,Mi(halit) të Porto Palermos.

33 Views
Pamfleti Redaksia
7
Published on 17 Sep 2019 / In Ekskluzive

O ju, “zorraxhinj” të shtetit!Kush ia ka dhënë pasurinë,dhe “trimërinë”,Mi(halit) të Porto Palermos?

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments

Up next