Loading...

Up next


Anti-mafia, neni që do shfarosë klasën politike. Si do konfiskohen vilat dhe paratë?

30 Views
Pamfleti Redaksia
6
Published on 23 Sep 2019 / In Antimafia

Anti-mafia, neni që do shfarosë klasën politike. Si do konfiskohen vilat dhe paratë?

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments