Loading...

Up next


Familjet e 51 të ndjerëve do kërkojnë dëmshpërblim nga shteti e ndërtuesit dhe padi penale

24 Views
Pamfleti Redaksia
7
Published on 23 Dec 2019 / In Antimafia

Familjet e 51 të ndjerëve do kërkojnë dëmshpërblim nga shteti e ndërtuesit dhe padi penale

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments