Loading...

Up next


Sali Ram Berisha, plaku i zi i 30 viteve tranzicion barbar dhe miti fals i demokracisë së rreme.

159 Views
Pamfleti Redaksia
7
Published on 17 Sep 2019 / In Dokumentar

Sali Ram Berisha, "plaku i zi" i 30 viteve tranzicion barbar dhe "miti" fals i demokracisë së rreme

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments

Up next