Loading...

Up next


Ç’është kjo 4-AM, që Erjon Veliaj dhe 7 ministra, i kanë dhënë 50 milionë euro tendera?

21 Views
Pamfleti Redaksia
7
Published on 28 Jan 2020 / In Ekskluzive

Ç’është kjo 4-AM, që Erjon Veliaj dhe 7 ministra, i kanë dhënë 50 milionë euro tendera?

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments

Up next