Loading...

Up next


Letër “nuselalës” Kryemadhi: – “Jo në Kinë, por dhe në Hënë të shkosh, nuk i pastron dot pisllëqet”

102 Views
Pamfleti Redaksia
7
Published on 18 Sep 2019 / In Ekskluzive

Letër “nuselalës” Kryemadhi: – “Jo në Kinë, por dhe në Hënë të shkosh, nuk i pastron dot pisllëqet”

Show more
Loading...
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments